مهاجرت به کانادا از راه تخصص و شرایط لازم واسه ورود سریع به این کشور 

 

مهاجرت به کانادا از راه سامانه ی ورود سریع

در ژانویه ی سال ۲۰۱۵، سامانه ی جدید مهاجرت به کانادا با عنوان «ورود سریع» (Express Entry) جهت مهاجرت نیروی متخصص و اخذ اقامت دائم از طرف اداره مهاجرت کانادا معرفی شد. این سامانه شامل دو مرحله آنلاینه: خواهندگان اول باید نسبت به ایجاد پروفایل و تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام کنن و بعد درصورتی که دارای شرایط شناخته شن، به استخر انتخاب یا یعنی صف انتظار می پیوندند.

رتبه بندی در سامانه ی ورود سریع

خواهندگان دارای شرایط برحسب اطلاعاتی که در پروفایل شون ثبت کردن، رتبه بندی می شن. فاکتورهای مختلفی در این رتبه بندی دید می شن که مهم ترین شون عبارت ان از:

  • مهارت ها؛
  • سوابق کاری؛
  • تسلط بر زبون انگلیسی و فرانسه؛
  • تحصیلات.

شکلای مختلف ویزا در سامانه ی ورود سریع

از متقاضیانی که بالاترین رتبه رو کسب کنن، جهت ارائه خواسته اقامت دائم با عنوان یکی از سه روش زیر دعوت می شه:

۱. برنامه نیروی متخصص فدرال

«برنامه نیروی متخصص فدرال» ویژه ی خواهندگان متخصص با سابقه کاری قابل توجه، توانایی استخدام و سازگارپذیری جهت اخذ اقامت دائم و قانونی کاناداست. از ژانویه ی سال ۲۰۱۵، همه خواستهای اخذ اقامت دائم کانادا از راه این برنامه تحت سامانه ی ورود سریع انجام می شه. خواهندگان اول باید پروفایل و فرم تمایل نامه رو به شکل آنلاین تکمیل و ارسال کنن.

سامانه ی امتیازدهی

برنامه نیروی متخصص فدرال امتیازمحوره. به این معنی که خواهندگان برحسب معیارهایی ازجمله سن، تحصیلات، سوابق کاری، مهارتای زبانی، سازگارپذیری و هم اینکه پیشنهاد کاری از طرف هیچ کارفرمایی در کانادا دریافت کردن یا نه آزمایش می شن.

شرایط لازم

متقاضیانی دارای شرایط شناخته می شن که دارای فاکتورهای اصلی اخذ ویزا باشن و کل امتیازات شون در سامانه ی امتیازدهی به کمه کم ۶۷ برسه.

پروفایل ورود سریع

همه خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه نیروی متخصص فدرال اول باید نسبت به تکمیل پروفایل و ارسال فرم تمایل نامه اقدام کنن. اطلاعات درخواستی در این پروفایل عبارت ان از:

  • سن؛
  • مهارت ها و سوابق کاری؛
  • تسلط بر زبون انگلیسی و فرانسه؛
  • تحصیلات.

سوابق کاری

مهاجرت به کانادا از راه برنامه نیروی متخصص فدرال نیازمند سابقه کاری قابل توجه در مشاغل تخصصی با شرایط زیره:

  • خواسته کننده باید دارای کمه کم ۱۵۶۰ ساعت سابقه کاری باشه، یعنی حدود یک سال کار تموم وقت؛
  • سابقه کاری خواسته کننده باید همراه با دریافت حقوق از یک یا چند کارفرما بوده باشه؛
  • سابقه کاری خواسته کننده باید مربوط به ۱۰ پارسال باشه:
  • سابقه کاری خواسته کننده باید در بخشای مدیریتی، پستای تخصصی و مهارتی، مشاغل فنی وحرفه ای و منطبق بر مهارت نوع ۰، مهارت سطح A یا مهارت سطح B در طبقه بندی ملی مشاغل کانادا ( NOC) باشه.

مهارتای زبانی

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه نیروی متخصص فدرال باید دارای تسلط کافی بر زبون انگلیسی، فرانسه یا هر دو باشن. پس پیش از ارسال خواسته ویزا، ارائه یکی از مدارک زبونِ مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا درهنگام تکمیل پروفایل الزامیه:

  • برنامه کاناداییِ شاخص تسلط بر زبون انگلیسی (CELPIP)؛
  • سیستم آزمون بین المللی زبون انگلیسی (IELTS)؛
  • آزمون آزمایش سطح زبون فرانسه (TEF).

تحصیلات

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه نیروی متخصص فدرال باید دارای مدارک تحصیلی زیر باشن:

  • دیپلم کانادایی یا فوق دیپلم مثل دیپلم کالج و مدارک دانشگاهی؛
  • مدارک تحصیلی خارجی به همراه گزارش آزمایش مدرک تحصیلی (مبنی بر اینکه مدرک تحصیلی ارائه شده برابر دیپلم یا فوق دیپلم کاناداییه) به وسیله یکی از سازمانای مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا که عبارت ان از: خدمات برابر سازی مدارک تحصیلیِ بخش ادامه تحصیل دانشگاه تورنتو، خدمات آزمایش مدارک بین المللی کانادا (ICAS)، خدمات آموزش جهانی (WES)، خدمات آزمایش مدارک بین المللی (IQAS و ICES)، نظام پزشکی کانادا (MCC) و سازمان امتحان داروسازی (PEBC).

ضمانت پولی

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه نیروی متخصص فدرال باید سرمایه کافی واسه اقامت خود و خونواده شون در کانادا رو داشته باشن. استطاعت پولی خواسته کننده باید از راه ارائه اظهارنامه ی بانکی یا بقیه مدارک به اثبات برسه. مبلغ این سرمایه به تعداد اعضای خونواده (نفراتی که مشخصات شون در خواسته نامه اشاره شده) بستگی داره:

خونواده

  • ۱ نفر: ۱۲,۱۶۴ دلار کانادا؛
  • ۲ نفر: ۱۵,۱۴۳ دلار کانادا؛
  • ۳ نفر: ۱۸,۶۱۷ دلار کانادا؛
  • ۴ نفر: ۲۲,۶۰۳ دلار کانادا؛
  • ۵ نفر: ۲۵,۶۳۶ دلار کانادا؛
  • ۶ نفر: ۲۸,۹۱۳ دلار کانادا؛
  • بالای ۷ نفر: ۳۲,۱۹۱ دلار کانادا.

۲. برنامه مشاغل فنی وحرفه ای فدرال

«برنامه مشاغل فنی وحرفه ای فدرال» به متقاضیانی که نیروی متخصص در تعدادی مشخص از مشاغل فنی وحرفه ای حساب می شن، امکان اخذ اقامت دائم کانادا رو می ده.

شرایط لازم

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه مشاغل فنی وحرفه ای فدرال باید دارای شرایط زیر باشن:

  • خواسته کننده باید دارای کمه کم ۲۴ ماه سابقه کار تخصصی در ۵ پارسال در کانادا باشه، البته تحت مجوز یا ویزای کار معتبر (مگه اینکه معاف باشه)؛
  • سابقه کاری خواسته کننده باید منطبق بر چیزای مهم شغلی خاص هر حرفه باشه که در فهرست طبقه بندی ملی مشاغل کانادا اشاره شدن؛
  • سطح زبون خواسته کننده باید منطبق بر ملاک امتحان سطح زبون در کانادا (CLB) باشه؛
  • خواسته کننده باید دارای پیشنهاد کار تموم وقت در کانادا به مدت کمه کم ۱۲ ماه یا تأییدیه ی صلاحیت حرفه ای از طرف مقامات ایالتی یا محلیِ کانادا باشه؛
  • خواسته کننده باید واسه اقامت در خارج از استان کِبِک آماده شه.

سوابق کاری

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه مشاغل فنی وحرفه ای فدرال باید دارای کمه کم ۲۴ ماه سابقه کار تموم وقت (برابر ۳۰ ساعت کار در هفته یا بیشتر به مدت همه با هم ۳۱۲۰ ساعت) یا به مقدار برابر دارای سابقه کار پاره وقت در ۵ پارسال باشن. این سابقه کاری درصورتی قابل قبول واقع هستش که در یکی از گروه های اصلی ذکرشده در فهرست ملی طبقه بندی مشاغل کانادا بگنجد. دو یا سه رقم اول هر کد در این فهرست نشون می ده که مشاغل نام برده در کدوم گروه طبقه بندی شدن:

  • ۷۲: مشاغل صنعتی، الکتریکی و ساخت وساز؛
  • ۷۳: مشاغل مربوط به تعمیر و نگه داری لوازم؛
  • ۸۲: مشاغل سرپرستی و فنی در بخش ی منابع طبیعی، کشاورزی و تولیدات وابسته؛
  • ۹۲: ناظران واحدهای پردازش، تولید و بخش تأسیسات و اپراتورهای کنترل مرکزی؛
  • ۶۳۲: سرآشپزها و آشپزها؛
  • ۶۳۳: قصابا و نانواها.

مهارتای زبانی

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه مشاغل فنی وحرفه ای فدرال باید دارای تسلط کافی بر زبون انگلیسی، فرانسه یا هردو باشن. پس پیش از ارسال خواسته ویزا، ارائه یکی از مدارک زبونِ مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا درهنگام تکمیل پروفایل الزامیه:

  • برنامه کاناداییِ شاخص تسلط بر زبون انگلیسی (CELPIP)؛
  • سیستم آزمون بین المللی زبون انگلیسی (IELTS)؛
  • آزمون آزمایش سطح زبون فرانسه (TEF).

خواهندگان باید دارای نمره کمه کم ۵ CLB در مهارتای مکالمه و درک شنیداری و نمره ۴ CLB در مهارتای خوندن و نوشتن باشن.

۳. برنامه سابقه کار در کانادا

«برنامه سابقه کار در کانادا» مثل پرطرفدارترین روشای اخذ اقامت دائم کانادا درمیان متقاضیانی مثل دانشجویان بین المللیه که در این کشور سابقه کار داشتن. این نوع ویزا به ویژه مورد استقبال کسانیه که درحال حاضر به شکل موقتی در کانادا به تحصیل یا کار مشغول ان. اما کسائی که هم حالا در خارج از کانادا سکونت دارن هم می تونن درصورت دارابودن شرایط لازم نسبت به خواسته ویزا با عنوان سابقه کار در کانادا اقدام کنن.

شرایط لازم

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه سابقه کار در کانادا باید دارای شرایط زیر باشن:

  • خواسته کننده باید دارای کمه کم ۱۲ ماه سابقه کار تخصصی در ۳ پارسال در کانادا باشه، البته تحت مجوز یا ویزای کار معتبر (مگه اینکه معاف باشه)؛
  • سطح زبون خواسته کننده باید منطبق بر ملاک امتحان سطح زبون در کانادا باشه (کمه کم نمره قبولی بسته به شغل خواسته کننده متفاوته)؛
  • خواسته کننده باید جهت اقامت در خارج از استان کِبِک آماده شه.

سوابق کاری

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه سابقه کار در کانادا باید دارای کمه کم ۱۲ ماه سابقه کار تموم وقت (برابر ۳۰ ساعت کار در هفته یا بیشتر به مدت همه با هم ۱۵۶۰ ساعت) یا به مقدار برابر دارای سابقه کار پاره وقت در ۳ پارسال باشن. سابقه کاری خواسته کننده باید در یکی از گروه های فهرست ملی طبقه بندی مشاغل کانادا بگنجد:

  • مدیریتی (مهارت سطح ۰)؛
  • حرفه ای (مهارت نوع A)؛
  • فنی (مهارت نوع B).

مهارتای زبانی

خواهندگان مهاجرت به کانادا از راه برنامه سابقه کار در کانادا باید دارای تسلط کافی بر زبون انگلیسی، فرانسه یا هر دو باشن و پیش از ارسال خواسته ویزا بتونن یکی از مدارک زبونِ مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا رو درهنگام تکمیل پروفایل ارائه کنن:

  • برنامه کاناداییِ شاخص تسلط بر زبون انگلیسی (CELPIP)؛
  • سیستم آزمون بین المللی زبون انگلیسی (IELTS)؛
  • آزمون آزمایش سطح زبون فرانسه (TEF).

نمره قبولی زبون انگلیسی بسته به طبقه بندی حرفه ای خواسته کننده متفاوته:

  • خواهندگان در طبقه بندی مهارت سطح ۰ و نوع A باید دارای نمره ۵ CLB در هر چار مهارت زبانی (مکالمه، درک شنیداری، خوندن و نوشتن) باشن؛
  • خواهندگان در طبقه بندی نوع B باید دارای کمه کم نمره ۷ CLB در هر چار مهارت باشن.

سایت پتروس کاملترین بانک دانلود پایان نامه ، پروپوزال ، پروژه دانشجویی و گزارش سمینار با هزاران فایل پایان نامه و پروپوزال آماده دانشجویی با فرمت word و پسوند doc قابل ویرایش کارشناسی ارشد با امکان دانلود رایگان پروپوزالها و پایان نامه ها امکان خرید پایان نامه را برای دانشجویان و محققان محترم برای استفاده در تحقیقات فراهم نموده است. سایت پتروس یکی از  کاملترین و بزرگ ترین سایت های فروش پایان نامه آماده می باشد شما در سایت پتروس امکان دانلود پروژه دانشجویی ، دانلود پروپزال و همچنین دانلود پایان نامه را خواهید داشت. در صورتی که به دنبال پایان نامه و پورپوزال دانشجویی خاصی می گردید می توانید در باکس زیر کلمه کلیدی خود را وارد نمایید :
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *